Warning: file_get_contents(https://www.rumble-it.nl/tempjson/wwwbginstallatienl): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/bginstallatie/domains/bginstallatie.nl/public_html/cc_tempsec.php on line 17
Watertechniek | BG Installatie

Watertechniek

Een belangrijk functie van BG is aanleg van de watertechnische installaties in de kas. Vanzelfsprekend stuurt de computer via het kabelnetwerk in de kas de pompen aan. De levensbron voor elke plant op het tuinbouwbedrijf is een perfect werkend irrigatiesysteem, met alle apparatuur en leidingen.

BG kan de aanleg van de gehele watertechniek voor zijn rekening te nemen. Het gaat dan om het ondergrondse en bovengrondse leidingennetwerk, de inrichting van de irrigatieruimte met mestbakken, pompen en de ontsmettingsinstallatie voor het retourwater, inclusief het elektrische netwerk om de waterstromen aan te sturen.

De bron van leven

Ook de aanleg van de leidingen voor hemelwaterafvoer, het waterbassin en de drainage of vernevelingapparatuur horen tot de expertise van BG.

BG is in staat om een optimaal plan voor alle watertechnische werken op een tuinbouwbedrijf te maken en uit te voeren. Het maakt niet uit of het om 1 of 10 hectare gaat. Alles wat met water te maken heeft is bij BG in vertrouwde handen.