Warning: file_get_contents(https://www.rumble-it.nl/tempjson/wwwbginstallatienl): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/bginstallatie/domains/bginstallatie.nl/public_html/cc_tempsec.php on line 17
Overige diensten | BG Installatie

Overige diensten

Van alle markten thuis.

BG is thuis in veel soorten installaties. Door de brede ervaring en kennis hebben klanten BG ook ontdekt voor vergelijkbare installaties buiten de tuinbouwsector. Immers de installatietechnieken zijn natuurlijk overal goed toepasbaar. Of het nu gaat om installaties in de utiliteitsbouw, op bedrijfsterreinen of zelfs in benzinetankstations.

 

Utiliteitsbouw

BG gebruikt de zelfde technieken ook in de utiliteitsbouw, zoals bedrijfsgebouwen en opslag- en werkruimten Het doel is heel divers. Het gaat dan vaak om complete installaties. Belangrijke onderdelen kunnen zijn beveiliging met camera’s, aanleg van stopcontacten of verlichting.

Industriële installaties

Buiten het werkgebied van de utiliteitsbouw is BG ook actief op bedrijfsterreinen. Vaak gaat het dan om aanleg van bewakingssystemen of verlichting.

Tankstations

Een bijzondere expertise van BG is de installatie van tankstations, waar elektrotechniek en vloeistofleidingen intensief met elkaar samen gaan.