Warning: file_get_contents(https://www.rumble-it.nl/tempjson/wwwbginstallatienl): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/bginstallatie/domains/bginstallatie.nl/public_html/cc_tempsec.php on line 17
Belichting installatie | BG Installatie

Belichting

De installatie van belichting in kassen is een van de hoofdactiviteiten van BG. Het bedrijf kent een lange traditie op dit terrein. 
Over het algemeen gaat het om elektronische SON-T verlichting en in toenemende mate LED armaturen. De prefab-kabels om de lampen aan te sluiten zijn belangrijk onderdeel van het verlichtingsnetwerk.

Het bedrijf kan de gehele bekabeling voor de verlichting in de kas verzorgen, vanaf de hoofdverdeler tot en met de laatste van de 100 of 20.000 lampen. Het aantal maakt niet uit. BG is flexibel en kan elke omvang van een project aan. 

Vakbekwaam

BG verzorgt de installatie in nieuwe kassen. Maar is juist ook gespecialiseerd in de aanleg in bestaande kassen. Daar komen vaker uitdagingen voor, die BG weet aan te pakken. Werkmaterieel en hoogwerkers zijn daarop afgestemd. Maar ook  de medewerkers die op dit terrein een grote vakbekwaamheid en ervaring hebben en onder alle omstandigheden efficiënt weten te werken.

Het bedrijf is er trots op dat altijd alles voor 100% werkt als het opgeleverd wordt.