Warning: file_get_contents(https://www.rumble-it.nl/tempjson/wwwbginstallatienl): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/bginstallatie/domains/bginstallatie.nl/public_html/cc_tempsec.php on line 17
Prefab bekabeling | BG Installatie

Prefab bekabeling

Een cruciale innovatie voor BG Installatie is het vervaardigen van prefab kabels. Deze aansluitkabels zijn assemblages die de verbinding vormen tussen de schakelkasten en de belichtingsarmaturen in de kas.

Bekijk hier hoe deze kabels worden geproduceerd, getest en toegepast.

Na enkele jaren onderzoek en samenwerking met een toeleverancier heeft BG nu de beschikking over een computergestuurde machine die deze aansluitkabels kan vervaardigen. De machine snijdt de hoofdkabel aan, waarna men de aansluitkabels voor de lampen met grote nauwkeurigheid op de hoofdkabel kan bevestigen. Een krimpkous zorgt voor een waterdichte verbinding.

Innovatief

BG controleert alle connecties van de kabels nauwkeurig op weerstand,  kortsluiting en faseverdeling. Elke onnauwkeurigheid komt aan het licht en wordt hersteld.


Door de efficiënte manier van werken zijn de kosten lager en is het resultaat betrouwbaarder. Vanwege de grotendeels geautomatiseerde fabricage van de aansluitkabels is er een goede prijs-kwaliteit verhouding. De kabels gaan kant en klaar naar het project. De installateur hangt de lampen op en hoeft alleen nog de stekkers in de lampen te steken.

De lampen, eenmaal in de kas geïnstalleerd, werken gegarandeerd perfect.